opc_loader

  Gratis verzending vanaf 30 euro

ARMBANDEN

Artikel 1 tot 93 (van de 93 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 93 (van de 93 artikelen). Resultaat:1

Bij WENN-sieraden.nl vind je de leukste armcandy! Het assortiment armbandjes bestaat kralen armbandjes, geluksarmbandjes, macramé armbandjes, bangles, boho armbandjes, cuffs, Ibiza armbandjes, vriendschapsarmbandjes, lederen armba

Armbandjes zijn leuke mode accessoires die niet mogen ontbreken bij jouw outfit!

Bij WENN-Sieraden vind je een uitgebreide collectie met leuke, hippe armbandjes. Het assortiment bestaat uit subtiele armbandjes, armbandjes met naam, geluk armbandjes, stainless steel armbanden, tube armbanden, armbandjes met initialen, armbanden met letterkralen, ibiza armbanden en ga zo maar door! Kortom er is genoeg keuze om bij ons een leuk armbandje te kunnen vinden.

Hoe draag je onze unieke armbandjes?

Er zijn verschillende manieren om je armbandjes te dragen, bijvoorbeeld een subtiel armbandje. Maar wat ook leuk is om verschillende armbandjes met elkaar te combineren. Het is hierbij leuk om verschillende type armbandjes te combineren, hierbij kan je kijken naar de materialen en kleuren. Om je look extra persoonlijk te maken kan je bijvoorbeeld een naam of initialen armbandje kiezen van elastiek deze zijn weer erg leuk te combineren met onze subtiele armbandjes of armbandjes met hartje. Op de foto hebben we verschillende armbandjes met elkaar gecombineerd om je te inspireren.

nden met schuifstenen en schakelarmbanden met leuke neon accenten. Combineer de diverse armbandjes voor een leuk effect!