opc_loader

  Gratis verzending vanaf 30 euro

Geluksarmbandje

Hoe wens je iemand geluk toe? Met een leuk geluksarmbandje!

Soms wil je iemand wat extra geluk brengen of succes wensen. Een geluksarmbandje is hiervoor zeer geschikt omdat je dit altijd bij je kan dragen. Geluksarmbandjes zijn vaak voorzien van een bedeltje in de vorm van een klavertjevier. Het klavertje vier staat symbool voor geluk, een sieraad met een geluksklavertje wordt hierdoor een bijzonder cadeau. 

Met een geluksarmbandjes draag je altijd extra geluk om je pols. Dit kan zorgen voor extra zelfvertrouwen bijvoorbeeld bij een nieuwe stap in je leven, zoals een nieuwe school, nieuwe baan of bij een verhuizing. Geluksarmbandjes zijn er in verschillende vormen en matrialen. Tevens zit er een variatie in prijs waardoor er altijd een passend cadeautje te vinden is.

Naast geluksarmbandjes zijn er ook bijpassende kettinkjes verkrijgbaar. Op deze manier kan je een armbandje combineren met een kettinkje en heb je een leuke geschenkset. Het is natuurlijk ook erg leuk om het zelf te dragen!

Er zijn geluksarmbandjes gemaakt van stainless steel. Het voordeel van stainless steel is dat deze armbandjes niet verkleuren en allegievrij zijn. Daarnaast zijn er leuke armbandjes voorzien van een gekleurd klavertje vier. Ook zijn er vrolijke elastische armbandjes met een bedeltje in de vorm van een klavertje vier.

Op de leuke naamarmbandjes kan in letters de tekst 'luck' of een andere persoonlijke boodschap worden gezet. Bekijk het volledige assortinment naamarbandjes hier 

Mocht je het een geluksarmbandje cadeau willen geven is het extra leuk om er een persoonlijk kaartje bij te doen. Deze vind je hier als je in het opmerkingeveld tijdens het bestelproces een boodschap zet en je vult bij verzend adres het adres van je vriend, vriendin, zus, moeder, dochter, collega in versturen wij het kaartje met geluksarmbandje direct voor je. Hoe leuk is dat, een gelukswens door de brievenbus?