opc_loader

  Gratis verzending vanaf 30 euro

Naam armband

Wenn Sieraden is gespecialiseerd in gepersonaliseerde naam armbanden. Wij hebben armbandjes met naam in diverse kleuren en modellen. De naam armband is echt de trend van dit moment en de naam touwtjes zijn eindeloos te combineren met initialen armbandjes, armbandjes met geboorte jaar of naam armbandjes.

De naamarmband is verkrijgbaar in de kleuren goud, rose goud en zilver. Qua bandje is het combineren in kleuren eindeloos. We hebben naam armbandjes met schuifslotjes, ibiza armbandjes met naam en ballchain armbandjes met naam. We kunnen wel zeggen dat er voldoende keuze in armbanden met naam is.

De naam armband kan per seizoen gewisseld worden. Zou is een naam armband met zwarte kralen bijvoorbeeld leuk in de wintermaanden. De naam armband met witte kralen is in de zomer weer ideaal te combineren met je armcandy en geeft een zomers gevoel.

Door het dragen van een naam armbandje heb je altijd het gevoel dat je geliefden dichtbij zijn, de armbandjes zijn ook erg leuk om cadeau te geven! De naamarmbandjes zijn ook een ideaal cadeau bij een geboorte felicitatie. Door een naamarmbandje te combineren met onze leuke wenskaarten heb je direct een leuk cadeautje!

Neem hieronder eens een kijkje in het uitgebreide assortimant naam armbanden.