opc_loader

  Gratis verzending vanaf 30 euro

NAAM ARMBANDJES

Laat je persoonlijke naam armbandje nu maken bij WENN-Sieraden, bekijk de uitgebreide collectie armbanden met naam hieronder en kies je favoriet!

Artikel 1 tot 52 (van de 52 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 52 (van de 52 artikelen). Resultaat:1

Creëer een persoonlijke stijl met het dragen van onze leuke naam armbandjes

Naam armbandjes zijn sieraden die je look compleet maken en een persoonlijk betekenis kunnen hebben. Als je sieraden wilt dragen die uniek en betekenisvol zijn, zijn naam armbandjes een perfecte keuze! Daarnaast is het ook uitermate geschikt als cadeau voor een dierbare zoals je moeder, zus, vriendin, geliefde. Op deze pagina vind je de leukste naam armbandjes en inspireert hoe je jouw stijl kunt personaliseren, daarnaast kan je deze leuke naam armbandjes meteen bestellen.

Welke soorten naam armbandjes zijn er te koop bij WENN-Sieraden?

Bij WENN-Sieraden zijn er verschillende naam armbandjes te koop in uiteenlopende kleuren. Het verschil zit in het bandje dit kan een subtiel macramé koordje zijn, een dikker elastisch bandje of een ball chain armband. De letterkralen verschillen in kleur en vorm, er zijn drie verschillende kleuren letters dit zijn zwart, wit of goud. Tevens verschillen de vormen van de letterkralen, deze kunnen rond of vierkant zijn. De naam armbandjes bevatten meestal een naam maar het is ook mogelijk om meerdere namen op het armbandje te laten zetten.

Laat je naam armbandjes door WENN-Sieraden personaliseren in jouw stijl

Het leuke aan naam armbandjes is dat je ze kunt personaliseren op basis van je persoonlijke voorkeuren zodat ze altijd aansluiten bij jouw kledingstijl. Er is een ruime keuze aan kleuren, deze kunnen neutraal zijn zoals grijs, beige, taupe, wit en zwart. Als je meer van kleurrijk houd en een Ibiza stijl wilt creëerden zijn de armbandjes ook verkrijgbaar in de kleuren roze, peach, blauw, geel etc. Je kunt zelf kiezen of je een naam of koosnaampje, letter of verschillende letters, tekst of levensmotto op het naam armbandje wilt terug zien.

De naam armbandjes van WENN-Sieraden hebben altijd een bijzondere betekenis

Met een naam armbandje voeg je direct wat extra liefde om je pols want voor degene die het naam armbandje draagt heeft het vaak een speciale betekenis. Het kan bijvoorbeeld een herinnering zijn aan een geliefde zoals de naam je vriend, man of van je pas geboren kind. Het kan een manier zijn om je trots naar je familie te uiten door de naam van je  vader, moeder, broer, zus of kinderen. Naam armbandjes kunnen ook gedragen worden met een verwijzing naar een overleden dierbare zodat het een tastbare herinnering is die je altijd bij je kunt dragen. De armbandjes kunnen ook gedragen worden als symbool voor vriendschap, door elkaars naam, initialen of levensmotto bij je te dragen voel je je verbonden met elkaar. Kortom achter ieder naam armbandje dat wij maken zit een speciale betekenis.

Hoe zorg je ervoor dat de naam armbandjes er mooi uit blijven zien?

Het is belangrijk dat je de naam armbandjes goed onderhoud zodat ze er mooi uit blijven zien. Als je de armbandjes niet draagt kan je ze het beste bewaren op een droge donkere plek. Daarnaast is het belangrijk dat de armbandjes niet in contact komen met water, parfum, bodylotion en andere body verzorgingsproducten of met reiniging- en schoonmaakmiddelen.

Waar koop je leuke naam armbandjes?

De leukste naam armbandjes koop je bij WENN-Sieraden, wij hebben ons de afgelopen 7 jaar gespecialiseerd in het maken van gepersonaliseerde sieraden. Naast mooie naam armbanden verkopen wij ook initialen armbanden en enkelbandjes met naam. Omdat wij het leuk vinden om naam armbandjes te combineren met subtiele armbandjes, geluksarmbandjes, armbandjes met hartjes hebben wij hierin ook een ruime keuze.

Maak je outfit persoonlijk met een gepersonaliseerd naam armbandje. Bekijk onze uitgebreide collectie naam en initialen armbandjes van WENN-Sieraden en shop de armbandjes die bij jou passen!