opc_loader

  Gratis verzending vanaf 30 euro

WENN retour beleid

WENN-Sieraden.nl wil je graag helpen bij het vinden van de juiste sieraden. Het kan natuurlijk voor komen dat een sieraad niet naar wens is of anders uitvalt dan verwacht, we bieden je dan de mogelijkheid je bestelling te retourneren binnen 14 werkdagen na ontvangst van je bestelling. Hierbij dien je op voorhand ons schriftelijk op de hoogte te brengen van je retournering.
Gepersonaliseerde sieraden, bijvoorbeeld naamarmbandjes, zijn helaas niet mogelijk om te retourneren aan WENN-sieraden.nl.

 

Hoe retourneren?

We houden het graag simpel hoe je een bestelling kunt retourneren, volg onderstaande stappen om te zorgen dat alles naar wens verloopt:

  • Stuur een e-mail naar info@wenn-sieraden.nl met daarin je klantnummer, ordernummer en reden van retourneren.

  • Stuur je bestelling retour in één verzending om in behandeling te worden genomen. Je kunt je bestelling terug sturen op elke veilige manier. Wanneer je een verzendservice gebruikt vergeet dan niet om een bewijs van verzending te vragen zodat je een bewijs hebt dat je het hebt verstuurd, mocht de zending verloren raken tijdens het versturen. Ons adres ontvangt u per mail na aanmelding van uw retour.

  • Indien de bestelling niet binnen 8 werkdagen na het versturen van de e-mail is ontvangen zal de retournering niet geaccepteerd worden. WENN-Sieraden.nl zal per geval bekijken of de retournering nog geaccepteerd wordt.

  • We zullen binnen 5 werkdagen je retournering behandelen. Creditering van je betaling wordt automatisch gedaan op je bank / giro rekening welke ook gebruikt is bij je originele bestelling. De creditering is mede afhankelijk van de verwerkingstijd tussen de verschillende banken en maatschappijen.

  • WENN-Sieraden.nl brengt geen verzendkosten in rekening boven € 30,00. Mocht door retournering van een product je bestelling onder € 30,00 komen, dan worden verzendkosten alsnog in rekening gebracht. In dit geval zal het verrekent worden met het retourbedrag.

  • Het kan voorkomen dat je een bestelling hebt geplaast met een actiekorting waarvoor een minimaal bestedingsbedrag vereist is. Indien door retounering van een product de waarde van je bestelling onder het vereist bedrag komt, komt de korting te vervallen. Het kortingbedrag zal in mindering gebracht worden op het geretouneerde product.

  • Afgeprijsde artikelen kunnen helaas niet geretourneerd worden.

 

Voorwaarden voor retourneren:

  • Product dient ongebruikt te zijn.
  • Product dient in originele verpakking te zitten.
  • Product onbeschadigd is.

Indien het product niet aan bovenstaande voorwaarden voldoet heeft WENN-sieraden.nl het recht de retournering te weigeren en zal het product teruggestuurd worden.

We adviseren je alle retourzendingen te verzekeren omdat je wettelijk verplicht bent zorg te dragen voor de artikelen en omdat je verantwoordelijk wordt gehouden voor alle schade aan de artikelen totdat WENN-sieraden.nl deze retour hebben. We adviseren je ook een traceerbare manier van verzending te gebruiken en om het bewijs van verzending te bewaren voor het geval er twijfel ontstaat. Houd er rekening mee dat je zelf de kosten voor de retourzending dient te betalen.

 

Wat doen met schade?

WENN-sieraden.nl controleert alle bestellingen op de kwaliteit van de producten voordat ze naar de klant worden verzonden. Mocht het nu toch voor komen dan een product niet in de verwachte staat ontvangen wordt neem dan direct contact op met ons via info@wenn-sieraden.nl of vul een contactformulier in.

Artikelen worden als defect beschouwd als ze beschadigd worden ontvangen. Artikelen die zijn beschadigd als gevolg van slijtage worden niet beschouwd als defect. Wij kunnen een defect artikel alleen omruilen voor hetzelfde product, zolang de voorraad strekt. De verzendkosten zijn gratis voor de te vervangen artikelen.

 

Wijziging van bestelling

Het is niet mogelijk om online een deel van je bestelling, de manier van verzending of de betaalmethode te veranderen wanneer je bestelling voltooid is. Neem contact op met WENN-sieraden.nl om je eventuele wijziging kenbaar te maken, we bekijken dan de mogelijkheden om tegemoet te komen aan je wijziging.